Diagnostik

Ibland räcker det inte med ett tränat öga för att lista ut vad som är fel på fordonet. Med modern utrustning för diagnostik går både felsökningen och reparationen enklare. Vi erbjuder även utbildning på den utrustning vi säljer.


Du har väl inte missat att vi tillhandahåller fordonsdiagnosutrustning till både personbil och tunga fordon men även jordbruk och entreprenad (OHW) finns med i vårt sortiment. Ett par av våra samarbetspartners: Autocom, Bosch, Wabco, Knorr, Haldex och Tactile.


För mer info om sortimentet, logga in i webbkatalogen eller kontakta oss!information.


För dig som önskar dela upp kostnaden för din diagnos så kan vi erbjuda Leasinglösningar i samarbete med Wasakredit.

Behöver du hjälp?

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du programvaran TeamViewer. Klicka på knappen och följ instruktionerna för att ladda ned och starta programvaran. Kontakta oss sedan på telefon så hjälper vi dig vidare.

Secure Gateway

Fungerar det inte att kommunicera med dina kunders fordon, glöm inte att kontrollera att du har registrerat din utrustning för Secure Gateway. För du har väl en diagnosutrustning godkänd för Secure Gateway från Autocom eller Bosch med Aktiv licens och ett nyare Operativ än Windows 8? För dig som behöver uppgradera din Dator så tillhandahåller vi förinstallerade laptops och tablets.

AutoCom

Behöver din AutoCom enhet repareras, kontakta oss på supporten så hjälper vi dig!ADAS

Kamera & Radar kalibrering. Vi tillhandahåller ADAS kalibreringsverktyg både för personbil och Lastbil från Autocom och Bosch

Nedladdning - Full installation

För att ladda hem senaste Releasen utav AutoCom's mjukvara, klicka på knappen nedan.

OBS! Glöm ej att Säkerhetdongeln måste sitta i datorn innan installationen påbörjas.

Bosch

För dig som behöver Bosch hjälp med ESi avtal ringer Bosch Support: 08-750 18 00 Observera att alla ändringar eller avslut gällande Bosch abonnemang måste skriftligen meddelas till Bosch före 1 November. Önskar du förändra ditt Bosch abonnemang, kontakta oss på supporten så hjälper vi dig!