Jobba hos oss

Vi söker:

Produktchef

 

Som Produktchef har du produktansvar över ett produktsortiment med leverantörskontakter, prissättning och övrig artikelvård i vårt affärssystem samt samarbetar med våra inköpare kring leveranser m.m. Du kommer också arbeta med vår digitala reservdelskatalog. Kunskap om tunga fordon (lastvagn, buss och släp) är viktigt i ditt arbete men du kan även tänkas ha annan bakgrund från fordonsbranschen. Språkkunskaper i engelska behövs i tal och skrift.

 

Tjänsten är tillsvidare och på heltid och dagtid. Placering är på vårt kontor på Örsholmen i Karlstad.

 

 

Vi söker även:

Innesäljare tunga fordon

 

Huzells är känt hos våra kunder för mycket god service; att vara tillgängliga med varmt bemötande, vara kunniga och att sälja produkter av god kvalitet med säkra leveranser. Vill du bli en i detta säljgäng?

 

Som Innesäljare för tunga fordon servar du våra kunder via telefon och mail med produktsupport och försäljning av reservdelar. Du har erfarenhet som reservdelsman/kvinna inom lastvagn, släp eller buss eller har kanske tidigare arbetat som montör/reparatör och tycker detta verkar spännande.

 

Tjänsten är tillsvidare och på heltid och dagtid. Placering är på vårt kontor på Örsholmen i Karlstad.

 

 

Skicka in ditt CV med en beskrivning om dig och vilken tjänst du söker till personalansvarig jane.manholm@huzells.se senast 31 juli.
Frågor om tjänsterna besvaras av vår vd Mattias Biörklund 070- 186 22 20.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Platsannons för utskrift kan du ladda ner här.